• Duidelijkheid! Ik vind het belangrijk dat je in één oogopslag kunt zien wat de kosten van een boudoir fotoshoot zijn. Zonder eerst een ingewikkelde rekensom te hoeven maken om te kijken op welk bedrag je precies uitkomt. Daarom heb ik heel bewust gekozen voor het samenstellen van pakketten. 
  • Geen onverwachte bijkomende kosten. What you see is what you get!
  • Mogelijkheid tot upgraden en bijbestellen. Wil jij nog een aanvulling op je pakket of je huidige pakket upgraden kan dat altijd. De kosten die hieraan verbonden zijn kun je vinden op deze pagina. Of neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

Waarom ik ervoor heb gekozen mijn prijs te bepalen op basis van pakketten:

  • Duur van de fotoshoot: Hoe langer de fotosessie duurt (met als resultaat meer variatie in je foto's en meer beelden om uit te kiezen), hoe hoger de kosten zullen zijn .
  • Aantal outfits en accessoires: Hoe meer verschillende looks er gecreëerd kunnen worden, hoe hoger de prijs zal zijn. 
  • Locatie van de fotoshoot: Wordt er een exclusieve locatie afgehuurd? Dan zal dit extra kosten met zich meebrengen. Huurt de fotograaf een studio of bevindt deze zich aan huis? Een andere optie is nog dat de fotograaf op bij je op locatie komt. Ook deze factoren zijn van invloed op de prijs van een boudoir fotoshoot. 
  • Ervaring: Een gerenommeerd fotograaf met veel expertise en jarenlange ervaring zal over het algemeen hogere tarieven hanteren dan een beginnende fotograaf. 
  • Nabewerking: Ook de mate en professionaliteit van de nabewerking zie je terug in de prijs van een boudoir fotoshoot. Zo kies ik er bijvoorbeeld voor om alle foto's  te bewerken die in de keuzegalerij komen (dus ook beelden die wellicht niet door jou gekozen worden). Ik ben er van overtuigd dat jij als klant hierdoor beter een keuze kunt maken.  Daarnaast zijn de kosten die hiervoor gevraagd worden ook afhankelijk van het fotobewerkingsprogramma waarmee gewerkt wordt. En de prijs die de fotograaf hiervoor betaald. 
  • Kennismakingsgesprek: Uiteraard kost een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek tijd en is daardoor dus ook bepalend voor de prijs van een boudoir shoot. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en jij je op je gemak voelt tijdens de fotosessie. 
  • Extra's: Denk dan aan een client guide met daarin alle belangrijke tips ter voorbereiding op je boudoir fotoshoot. Maar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een client closet. Deze bevatten vaak items die je zelf niet in je kast hebt hangen maar wel erg mooi zijn om als toevoeging te gebruiken tijdens je fotosessie. Allemaal zaken die de prijs van een boudoir shoot bepalen. 
  • Producten: Krijg je alleen digitale producten (en in welke resolutie?) of is het ook mogelijk afdrukken, exclusieve fotoalbums en/of wall art te bestellen? En... zit dit in de prijs van jouw boudoir fotoshoot inbegrepen of zijn dit bijkomende kosten?

Een boudoir shoot kan erg variëren in prijs en niet elke fotograaf vraagt hetzelfde bedrag.
Deze kosten zijn gebaseerd op verschillende factoren.
Enkele punten om rekening mee te houden zijn: 

Waar kun je op letten?

Happy clients

Ik vind mezelf nooit mooi op foto's staan. 
Maar deze boudoirshoot is een boost geweest voor mijn zelfvertrouwen!
Ontzettend blij met mijn foto's.

- Bo

Vandaag was een hele mooie, waardevolle en bijzondere dag. Een dag waarin ik zulke mooie inzichten kreeg. Dank daarvoor....
Je enthousiasme is goud!

- Bianca

De shoot was van begin tot het einde een hele fijne ervaring.
Veel duidelijkheid tijdens het kennismakingsgesprek en gedurende de shoot voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tamara begeleid de poses goed wat ik heel fijn vond. En de foto's zijn prachtig geworden. 
Dankjewel!

- Kim

Contact

Go shooting with me?

Versturen >

Adres:
Houtstraat 8
5964 AN
Meterik

M: info@4alltimephotography.nl
T: 06-23887057

Dankjewel voor je bericht!