Wat je kan verwachten...

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen voordat je een fotoshoot boekt. Omdat boudoirfoto's persoonlijk en intiem zijn is het belangrijk dat er een klik is en jij jezelf op je gemak voelt. Dat ga je namelijk ook terug zien in je foto's!
Tijdens dit gesprek zal ik al je vragen beantwoorden en vertellen hoe de fotosessie zal verlopen. Je mag ook altijd een moodboard maken en dit meenemen zodat je al kunt aangeven wat je wensen zijn. Ik vraag dit puur om een goed beeld te krijgen van wat jij mooi vindt, het is niet de intentie om dit na te maken maar wel een goede richtlijn. 


Yessss! Jij bent er klaar voor en hebt je boudoirshoot geboekt. Deze zal plaats vinden in mijn studio in Meterik. Ik werk voornamelijk met daglicht maar beschik ook over een studiolamp waardoor ik weer een hele andere sfeer kan neerzetten. 
Tijdens het gesprek zijn je wensen al besproken maar komt daar in de tussentijd verandering in of wil je foto's toevoegen aan jouw moodboard mag dat natuurlijk altijd. Via de mail ontvang je een client guide, hierin staan veel tips en tricks zodat jij je goed kunt voorbereiden op de fotosessie.
Op de dag van jouw fotoshoot gaan we bekijken wat je mee hebt gebracht aan lingerie.
Ik zorg te allen tijde dat er privacy is tijdens een outfit wissel. Je mag ook gebruik maken van de client closet, hierin vind je voornamelijk lichaamssieraden, kimono's, overhemden maar ook voorwerpen zoals handboeien/flogger/zweepje e.d. 
Dus wil jij net even iets extra's toevoegen aan jouw boudoirbeleving.... Zeker doen!
Verder zorg ik voor een muziekje op de achtergrond en zal er tussendoor gekletst en gelachen worden.
Zo maken we er samen een ontspannen en gezellige shoot van.  Als we klaar zijn is er nog de mogelijkheid om te kijken welke albums en prints er zijn.

De Boudoirbeleving

Poseren

Gedurende de fotoshoot zal ik je begeleiden met het aannemen van de juiste poses.  Dit doe ik voornamelijk door het zelf voor te doen. 
Waar nodig zal ik tijdens het poseren nog aanwijzingen geven.  Wellicht voelt het in het begin een beetje vreemd en onwennig maar dat komt helemaal goed! Daarnaast zijn boudoirposes een echte work-out, dus soms best wel pittig.
Geef daarom ook altijd aan als je even wilt pauzeren of van pose wilt wisselen. 
De dag na de shoot kan het best zijn dat je spierpijn hebt maar geloof me... Het is het zeker waard!

Reveal

Tijdens je boudoirshoot zal ik je tussendoor al beelden laten zien zodat je meteen ziet hoe mooi je erop staat en je zelfvertrouwen nog meer gaat groeien. 
Na de fotosessie ontvang je de (in mijn stijl) bewerkte foto's middels een (priv√©) online galerij en mag je je keuze maken. 
Maar het is ook mogelijk een afspraak in te plannen voor de reveal. Dan zorg ik voor een drankje en nemen we samen de foto's door. 
Daarna ga ik voor je aan de slag om de door jouw bestelde producten op te maken en te bestellen. Ik zal je berichten zodra alles binnen is. 
Dan kan jij het komen ophalen en het samen bekijken of ik stuur het per post naar je toe. Je ontvangt tevens een nieuwe online galerij met je definitieve keuze waarvan je de digitale foto's kunt downloaden. 

Werkwijze

Happy clients

Ik vind mezelf nooit mooi op foto's staan. 
Maar deze boudoirshoot is een boost geweest voor mijn zelfvertrouwen!
Ontzettend blij met mijn foto's.

- Bo

Vandaag was een hele mooie, waardevolle en bijzondere dag. Een dag waarin ik zulke mooie inzichten kreeg. Dank daarvoor....
Je enthousiasme is goud!

- Bianca

De shoot was van begin tot het einde een hele fijne ervaring.
Veel duidelijkheid tijdens het kennismakingsgesprek en gedurende de shoot voelde ik me helemaal op mijn gemak. Tamara begeleid de poses goed wat ik heel fijn vond. En de foto's zijn prachtig geworden. 
Dankjewel!

- Kim

Contact

Go shooting with me?

Versturen >

Adres:
Houtstraat 8
5964 AN
Meterik

M: info@4alltimephotography.nl
T: 06-23887057

Dankjewel voor je bericht!